Ebru Polat'ın Küfürlü Paylaşımı Olay Oldu! İhanet Şokuna Gönderme Mi?

Ebru Polat'ın küfürlü paylaşımı kime gönderme olarak nitelendirildi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve girişimci Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı küfürlü paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Peki Ebru Polat'ın küfürlü paylaşımı kime gönderme olarak nitelendirildi? Cevaplar haberimizde..

 

Ebru Polat'ın küfürlü paylaşımı kime gönderme olarak nitelendirildi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve girişimci Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı küfürlü paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı ve girişimci Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı küfürlü paylaşımla sosyal medyada gündem oldu. Peki Ebru Polat'ın küfürlü paylaşımı kime gönderme olarak nitelendirildi? Cevaplar haberimizde..

 

ebru polat in kufurlu paylasimi olay oldu

 

Ebru Polat'ın küfürlü paylaşımı kime gönderme olarak nitelendirildi?

 

Flash TV’de yayınlanan Al Sana Haber programının yorumcu kadrosunda bulunan şarkıcı Ebru Polat, sosyal medya hesabını aktif bir şekilde kullanan ünlülerin başında geliyor. Güzel şarkıcı geçtiğimiz günlerde ihanet şokuyla sarsılmıştı.

 

Ebru polat in kufurlu paylasimi olay oldu 2

 

Bir kadın tarafından sevgilisine gönderilen çıplak fotoğrafları yakalayan Polat, oldukça sert bir açıklama yaparak ilişkisinin bittiğini duyurmuştu. 38 yaşındaki şarkıcı cesur pozları ve cüretkar sahne kıyafetleriyle isminden sıkça söz ettiriyor.

 

Ebru polat in kufurlu paylasimi olay oldu 3

 

Geçtiğimiz günlerde giydiği transparan sahne kıyafetiyle sosyal medyayı sallayan Polat, yine cüretkar bir paylaşım yaptı. Ancak ünlü şarkıcının yaptığı paylaşıma düştüğü küfürlü not herkesi şaşırttı. Göndermeli bir paylaşım yapan Polat, “Yaa biraz üzüleyim diyorum sonra aynaya bir bakıyorum vazgeçiyorum. Hahahahaha senin ben …… benim canım sağ olsun g.t seni” ifadelerini kullandı.

 

Ebru polat in kufurlu paylasimi olay oldu 4

 

İşte o paylaşım;

 

Ebru polat in kufurlu paylasimi olay oldu 5