Ebru Polat'ın Mayolu Paylaşımları Sosyal Medyada Gündem Oldu! Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı mayolu tatil paylaşımlarıyla beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı mayolu tatil paylaşımlarıyla beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı mayolu tatil paylaşımlarıyla beğeni topladı. 

 

Güzel şarkıcı Ebru Polat paylaşımlarıyla takipçilerinin nefeslerini kesmeye devam ediyor. Sık sık yaptığı cesur paylaşımlarıyla dikkat çeken ünlü şarkıcı son olarak pembe mayosuyla pozlarını sergiledi. Önce pembe mayosuyla tekne pozu veren daha sonrasında ise turuncu bikinisiyle fit vücudunu sergileyen Polat beğeni yağmuruna tutuldu. Sık sık takipçileriyle iletişime geçen ve özel hayatıyla ilgili paylaşımlarda bulunan Ebru Polat, son paylaşımlarıyla yürek hoplattı. Pembe mayosuyla tekne pozu veren ve güzelliğiyle göz kamaştıran güzel şarkıcı beğeni yağmuruna tutuldu. Ebru Polat'ın bu pozlarına takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı. Takipçilerinden bazıları Polat'ın paylaşımlarına "Resmen bebeksin" ve "Bu kadar açma ayıp" şeklinde yorumlarda bulundu.

 

ebru polat mayolu paylasimlari ile begeni topladi

 

TURUNCU BİKİNİLİ POZUYLA DİKKAT ÇEKTİ

 

Son olarak sabahın erken saatlerinde tekneden günaydın pozu paylaşan güzel şarkıcı, turuncu bikinisiyle fit vücudunu sergiledi. Polat'ın pozunda güzelliği takipçilerinin gözlerini kamaştırdı.

 

ebru polat mayolu paylasimlari ile begeni topladi



Etiketler: