Ebru Polat'ın Sosyal Medya Paylaşımı Gündem Oldu! Üç Kuruşluk İnsanlar Yüzünden..!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla gündem oldu. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımla gündem oldu. 

 

ebru polat in sosyal medya paylasimi gundem oldu uc kurusluk insanlar yuzunden..

 

Yaz konserlerine hız kesmeden devam eden ünlü şarkıcı Ebru Polat, Instagram hesabı üzerinden yayınladığı son gönderiler ile yine sosyal medyaya damgasını vurdu. Şu sıralar imalı paylaşımları ile konuşulan Polat, dikkat çeken bir paylaşıma daha imza attı. Polat’ın tavsiye niteliği taşıyan sözleri, Instagram’da olay yarattı. Instagram aleminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ünlü şarkıcı Ebru Polat, dikkat çeken paylaşımlar yayınlamaya devam ediyor. Şu sıralar yaz konserleri kapsamında şehirden şehre koşan Polat, son olarak Kapadokya sahnesi ile sektöre damgasını vurdu. Gerek sahne kostümü gerek ise de performansı ile dinleyicilerine keyifli anlar yaşatan Polat, son olarak Instagram hesabı üzerinden yayınladığı imalı paylaşım ile dikkatleri üzerine çekti. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabı üzerinden yayınlamış olduğu gönderilerde yakınları tarafından kullanıldığını ve bu sebep ile de her daim veren taraf olduğunu belirterek isyan eden Ebru Polat, son paylaşımında da benzer bir konuya dikkat çekti. Bir süredir çevresini daraltmaya çalıştığı bilinen Polat, imalı sözleri ile yine Instagram’da damgasını vurdu. Yanı sıra bir de araba pozunu paylaşan güzel şarkıcı, iddialı bacak dekoltesi ile nefes kesti. Polat’ın o paylaşımına sosyal medya kullanıcılarından mesaj yağdı.

 

YİNE EBRU POLAT YİNE İMALI BİR PAYLAŞIM!

 

Instagram hesabının hikayeler kısmından arka arkaya paylaşımlar yayınlayan güzel şarkıcı Ebru Polat, Ezgi Gizem isimli TikTok fenomeni ile düet yapmış olduğu yeni şarkısı Bro için geri sayıma başladı. 30 Haziran tarihinde klibi ile birlikte çıkacak olan şarkısını sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Polat, ayrıca imalı bir paylaşıma da imza attı. Bir Instagram gönderisini hikayesinde alıntılayan Polat, o paylaşıma şu notu düştü: “Valla karar aldım artık stresli bile olsam, aşırı sinirli bile olsam asla buraya yansıtmıcam. 3 kuruşluk insanlar yüzünden düşman sevindiriyoruz. Vur patlasın çal oynasın bundan sonra… Kimseye sinirlenecek kadar değer vermek yok!!”

 

POZU OLAY OLDU!

 

Arabasında çekilmiş olan bir pozunu da Instagram hesabı üzerinden yayınlayan Ebru Polat, derin bacak dekoltesi ile dikkat çekti. Bir sosyal medya kullanıcısı Polat’ın o pozuna karşılık şu mesajı yazdı: “Sürekli senin fotoğraflarına bakıyorum manifest yapıyorum ileride sana benzeyim diye. Maşallah sana.”



Etiketler: