Ebru Polat Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ebru Polat kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Peki Ebru Polat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Ebru Polat kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ebru Polat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü şarkıcı Ebru Polat ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sık sık merak edilmektedir. Peki Ebru Polat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ebru polat kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ebru Polat kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir?

 

Ebru Polat kimdir? Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Ebru Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde eğitimini başarıyla tamamladı. Ebru Polat, (doğum ismi Filiz Sarıkaya) 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de doğdu. Genç yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. 2005 tarihinde Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimini tamamladı. Bir süre avukat olarak görev yaptı. Eğitim kariyerine devam etmek için Üsküdar Üniversitesi psikoloji bölümünde master yapıyor. Ebru Polat'ın Uzman psikolog ve Akademisyen olmak istediği biliniyor.

 

Gerçek adı Filiz Sarıkaya olan şarkıcı Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de dünyaya geldi. Genç yaşlarda bale eğitimi almaya başladı ve müzikle ilkokul korosunda tanıştı. Ancak eğitim hayatına müzikle devam etmeyen Ebru Polat, hukuk okumaya karar verdi. Bu kararın ardından lisans eğitimine 2005 yılında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde başladı ve bölümünü başarıyla tamamladı. Bir süre avukat olarak çalışan Ebru Polat, avukatlığı bırakıp müzik kariyerine devam etme kararı aldı ve Londra'ya gitti. Londra'da yaşadığı dönemde sanat akademisi Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı. İlk çıkışını 2007 yılında piyasaya sürdüğü Çetin Ceviz albümüyle yapan Polat Türkiye’ye döndükten sonra 2008 yılında ikinci EP albümü olan "Çok Geç"’i çıkardı. Bu albüme ismini veren "Çok Geç" isimli şarkının söz ve müziği ise Sezen Aksu'ya ait. Bu şarkıya ilave olarak Sezen Aksu'nun "Seni Yerler" isimli şarkısını da tekrar yorumlayan Ebru Polat, 2009 yılında "Kalp Ayazı" albümünü yayımladı ve bu albümün içerisinde Serdar Ortaç, Fettah Can, Murat Güneş, Sezen Aksu'nun şarkıları yer aldı. Ayrıca albümde Polat'ın sözü ve müziği kendine ait olan "Delikanlı Kız" şarkısı da yer aldı. 2011 yılında "Dinle 2011" albümünü yayınlayan arkıcı, bu albümde Sezen Aksu'nun "Haydi Git" şarkısını yeniden seslendirdi. Öte yandan bu albümde "Mutlu Ol Yeter" ve "Artık Sevmeyeceğim" gibi şarkıların cover'larına da yer verdi ve aynı yıl içinde "Olanlar Oldu" single'ını sevenlerinin beğenisine sundu. 2012 yılında "Kaçın Kurasıyım" EP'sini yayımlayan Polat, sözlerini Aysel Gürel'in; müziğini ise Mehmet Erbil Savaş'ın yaptığı "Hani Dünya Tatlısı" şarkısını tekrar yorumladı. 2013 yılında "Günaha Davet" ve "Hediyem Olsun" single'ları ile piyasaya dönüş yapan şarkıcı Polat, 2015'te ise "Çilli Bom" şarkısını tekrar yorumladı. Ebru Polat, aynnı sene 7 Nisan'da 9 şarkının yer aldığı "9 Hit" albümünü yayımladı ve bu albümde Serdar Ortaç, Altan Çetin, Onur, Alper Narman, Murat Güneş, Gökhan Tümkaya, Hüseyin Cebişci ve Efe Demiryoğuran gibi isimlerin şarkılarına yer verdi.



Etiketler: