Ebru Polat'tan Merve Boluğur'a Dikkat Çeken Mert Aydın Göndermesi! Sosyal Medyada Gündem Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve iş insanı Ebru Polat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Mert Aydın ile boşanmak için davalık olan Merve Boluğur'a yaptığı gönderme ile sosyal medyada gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve iş insanı Ebru Polat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Mert Aydın ile boşanmak için davalık olan Merve Boluğur'a yaptığı gönderme ile sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı ve iş insanı Ebru Polat, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Mert Aydın ile boşanmak için davalık olan Merve Boluğur'a yaptığı gönderme ile sosyal medyada gündem oldu.

 

 

Merve Boluğur'a yaptığı gönderme gündem oldu!

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Merve Boluğur'un eşi Mert Aydın ile evliliğinde yaşadığı sorunlara göndermede bulunan Polat "Merve Boluğur gel benimle kanka ol. O zaman seni hiçbir erkek üzemez" ifadelerini kullandı. 

 

İşte o paylaşım;

 

ebru polat tan merve bolugur a gonderme