Ebru Şahin Cedi Osman Çiftinden Alaçatı'da Rüya Gibi Düğün!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ebru Şahin ile eşi Cedi Osman Makedonya'da gerçekleşen nikahlarının ardından Çeşme'nin Alaçatı semtinde rüya gibi bir düğün yaptılar. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ebru Şahin ile eşi Cedi Osman Makedonya'da gerçekleşen nikahlarının ardından Çeşme'nin Alaçatı semtinde rüya gibi bir düğün yaptılar. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ebru Şahin ile eşi Cedi Osman Makedonya'da gerçekleşen nikahlarının ardından Çeşme'nin Alaçatı semtinde rüya gibi bir düğün yaptılar.

 

Geçtiğimiz hafta Kuzey Makedonya'da evlenen Ebru Şahin ile Cedi Osman, aşklarının başladığı İzmir'in Çeşme ilçesinde düğün töreni gerçekleştirdi. Yaklaşık 2 yıldır aşk yaşayan oyuncu Ebru Şahin ile NBA takımlarından Cleveland Cavaliers forması giyen basketbolcu Cedi Osman, geçtiğimiz hafta Kuzey Makedonya'da evlenmişti. Çift, Cedi Osman'ın doğum yeri olan Ohri kentinde hayatlarını birleştirmişti. Aile arasında yapılan nikah sonrasında ikili, Çeşme'de düğün töreni gerçekleştirdi.

 

ebru sahin ile cedi osman cesme de dugun yaptilar

 

"ÇOK HEYECANLIYIM"

 

Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Ebru Şahin düğün öncesi, "Makedonya'da aile arasında nikah yapmıştık. Burada arkadaşlarımızla eğlenmek istiyoruz. Çok heyecanlıyım, çok da bir şey diyemiyorum." ifadelerini kullandı. Cedi Osman ise, "Hem yakın dostlarımız hem de ailemiz burada. Her şey çok güzel olsun." dedi. Ünlü basketbolcu, Ebru Şahin'i gelinlikle gördüğü ilk anları da anlattı. Cedi, "Gerçekten bayıldım. O an zaten bir anda gittim. Hiç yoktum o anda. (Gülüyor)" şeklinde sözlerini sürdürdü. Ünlü çiftin düğününe spor ve sanat dünyasından pek çok ünlü isim katıldı.

 

ebru sahin ile cedi osman cesme de dugun yaptilar

 

ebru sahin ile cedi osman cesme de dugun yaptilar

 

ebru sahin ile cedi osman cesme de dugun yaptilar