Ebru Şahin'den Dikkat Çeken 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ebru Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili düşüncelerini paylaştı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ebru Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili düşüncelerini paylaştı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ebru Şahin, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile ilgili düşüncelerini paylaştı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için "Hergün psikolojik veya fiziki şiddete maruz bırakılıp senenin bir günü çiçekle geçiştirmeye çalışılan bir gün olması değil, her türlü şiddet, taciz, mobbing, ve hak yenilmesinde arkasında hep destek bulabilen, korkmadan üreten, emek veren ve verdiği emeğin  kıymeti bilinen, hakları için direnen tüm emekçi kadınlarımıza kıymet verilen bir yıl olsun. Ölmediğimiz günler diliyorum. Kadınlar günümüz kutlu olsun" ifadelerini kullanan Şahin takipçilerinden yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

 

ebru sahin den dunya kadinlar gunu mesaji