Ebru Şahin'in Evlilik Yıl Dönümü Paylaşımı Gündem Oldu! Ebru Şahin İçin Saygı Düğmesi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin Fransa'nın Paris kentinden yaptığı evlilik yıl dönümü paylaşımıyla gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin Fransa'nın Paris kentinden yaptığı evlilik yıl dönümü paylaşımıyla gündem oldu. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Ebru Şahin Fransa'nın Paris kentinden yaptığı evlilik yıl dönümü paylaşımıyla gündem oldu. 

 

ebru sahin in evlilik yildonumu paylasimi gundem oldu ebru sahin e saygi dugmesi

 

Ebru Şahin'e saygı düğmesi!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "1.Yılımızı kutlamak için aradıklarında 33. yıl dönümlerini kutlama suratı" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu Ebru Şahin için takipçileri "Bilmeyenler için cedinin anne ve babasinin 33. Evlilik yıldönümü ebruyu arayıp kutluyorlar ne kadar ince ruhlu düşünceli bir aile ", "Ebru Şahin'e saygı düğmesi", "Güzelliğim", "Güzel güzeller" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü.