Ebru Şahin'in Karadağ Tatilinden Yaptığı Makyajsız Paylaşımı Övgü Topladı! Makyajsız Çok Güzel!

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin Instagram sayfasından yaptığı Karadağ paylaşımında güzelliğiyle büyülerken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin Instagram sayfasından yaptığı Karadağ paylaşımında güzelliğiyle büyülerken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. Son dönemde rol aldığı yapımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin Instagram sayfasından yaptığı Karadağ paylaşımında güzelliğiyle büyülerken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

ebru sahin in karadag paylasimi begeni topladi makyajsiz cok guzel

 

Makyajsız çok güzel!

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda güzelliğiyle büyüleyen ünlü oyuncu Ebru Şahin için takipçileri "Bravo Ebru Montenegro Seni seviyorum. Karadağ'a hoş geldin", "Makyajsız çok güzel", "İyi tatiller", "Saraybosna, Mostar, Dubrovnik, şimdi de Karadağ'ı ziyaret etmeniz çok güzel", "En sevdiğim aktris" gibi yorumlarda bulunurlarken paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: