Ebru Şahin Milyonluk Yüzüğüne Özel Kasa Yaptırdı!

ATV'de yayınlanan Destan dizisinde canlandırdığı Akkız karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin, NBA yıldızı sevgilisi Cedi Osman'ın kendisine aldığı milyonluk tektaş yüzüğü için özel kasa yaptırdı. 

 

ATV'de yayınlanan Destan dizisinde canlandırdığı Akkız karakteriyle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ebru Şahin, NBA yıldızı sevgilisi Cedi Osman'ın kendisine aldığı milyonluk tektaş yüzüğü için özel kasa yaptırdı. Son dönemde rol aldığı projelerle ve aşk hayatıyla magazin gündeminde üst sıralarda kendisine yer bulan ünlü oyuncu Ebru Şahin, NBA yıldızı sevgilisi Cedi Osman'ın kendisine aldığı milyonluk tektaş yüzüğü için özel kasa yaptırdı. 

 

Özel kasada saklıyor! 

 

Basketbolcu Cedi Osman, eylül ayında Kapadokya’da Ebru Şahin’e evlilik teklif etmiş, 1 milyon TL değerinde bir tektaş takmıştı. ‘Destan’ dizisinde rol alan oyuncu şu sıralar sürekli yoğun çalışıyor. Bu nedenle takamadığı servet değerindeki yüzüğünün güvenliğinden endişe eden Şahin, evine özel kasa yaptırdı ve tektaşını artık burada saklıyor.

 

ebru sahin milyonluk tektasi icin ozel kasa yaptirdi