Ebru Åžallı KaybettiÄŸi OÄŸlu Pars'ın DoÄŸum Gününü Kutladı! Ä°yi Ki DoÄŸdun Melek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla magazin gündeminden düÅŸmeyen ünlü manken Ebru Åžallı geçtiÄŸimiz yıllarda kaybettiÄŸi oÄŸlu Pars'ın doÄŸum gününü kutlarken yürek burkan dizeler kaleme aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla magazin gündeminden düÅŸmeyen ünlü manken Ebru Åžallı geçtiÄŸimiz yıllarda kaybettiÄŸi oÄŸlu Pars'ın doÄŸum gününü kutlarken yürek burkan dizeler kaleme aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarla magazin gündeminden düÅŸmeyen ünlü manken Ebru Åžallı geçtiÄŸimiz yıllarda kaybettiÄŸi oÄŸlu Pars'ın doÄŸum gününü kutlarken yürek burkan dizeler kaleme aldı. 

 

Hürriyet'te yer alan habere göre, Ebru Åžallı, 2020 yılının nisan ayında kaybettiÄŸi oÄŸlu Pars Tan'ın doÄŸum gününü Instagram sayfasında paylaÅŸtığı mesajla kutladı… Ebru Åžallı'nın Harun Tan ile evliliÄŸinden dünyaya gelen oÄŸlu Pars Tan, 2 yıl boyunca mücadele ettiÄŸi lenfomaya yenilerek 16 Nisan 2020'de hayatını kaybetti. OÄŸlunun acısıyla sarsılan ve zor günler geçiren Ebru Åžallı, Pars'ın doÄŸum gününü sosyal medya hesabında kutladı. Her fırsatta özlemini dile getiren Åžallı, sayfasında oÄŸlunun fotoÄŸraflarını paylaÅŸtı. Ebru Åžallı fotoÄŸrafların altına "Ä°yi ki doÄŸdun melek oÄŸlum PonçiÄŸim 'Tommy'siyle beraber. Seni tarifsiz seviyorum. Ä°yi ki doÄŸurmuÅŸum seni... Ä°yi ki... iyikim... Melek PonçiÄŸim ben hep seninleyim. 25.09.2010" notunu düÅŸtü.

 

'MÜCADELE EDÄ°YORUZ' DEMÄ°ÅžTÄ°

 

Ebru Åžallı, 2019 yılı mayıs ayında verdiÄŸi bir röportajda “Pars’ı halsizlik ve kemik aÄŸrıları nedeniyle doktora götürdük. Yapılan tetkiklerin hemen ardından tedavi süreci baÅŸladı. Son bir yıldır ailece hastalıkla mücadele ediyoruz” demiÅŸti. Ebru Åžallı, Pars'ın hastalık sürecini katıldığı programda gözyaÅŸları içinde anlatmıştı. "Tanıyan Pars’tan çok etkilenirdi. 'Bu nasıl bir çocuk' derlerdi. Gerçek bir melekti. Bu hayatta bir melek doÄŸurmuÅŸum ve dokuz yıl bir melek ile yaÅŸamışım. Kimseyi kıramaz, azıcık üzüldüÄŸü an onu toparlamaya çalışır, müthiÅŸ bir sevgi çıkıyordu içinden. Pars hep baÅŸkaydı. Boyun aÄŸrısı üzerine hastaneye gittik. Doktorlar bir hafta boyunca çabalamalarına raÄŸmen tam olarak sorunun ne olduÄŸunu bulamadılar, kan tahlillerinin iyi çıkmasına raÄŸmen aÄŸrısında bir deÄŸiÅŸiklik olmadı. Ultrasonda da çıkmadı. MR çekildi, o zaman öÄŸrendik. Ä°lk duyduÄŸunuz an bir annenin ya da babanın dünyasının yıkıldığı an. Çok büyük bir acı. MeÄŸer aÄŸrıları zaman zaman yaşıyormuÅŸ ve 'geçer' diye düÅŸünüp söylemiyormuÅŸ. Ä°lk defa okulda aÄŸladığı bir an oldu, aÄŸrısı çok fazlaydı. Çok hızlı ilerleyen bir türdü…"

 

ebru salli kaybettigi oglu pars in dogum gununde yurek burkan cumleler kullandi

 

'VERDİĞİM Ä°LÄ°K YÜZDE 100 TUTTU’

 

"2.5–3 yıllık süreçte tedavi ile çok güzel cevaplar aldığımız dönemler oldu. Cevap vermesi büyük bir ÅŸeydi. Bıraktığımız an tekrar hızlı ÅŸekilde atak yaptı, aÄŸrılar baÅŸladı. Doktor aynı protokolü uygulayamayacağı için kemik iliÄŸi nakline geçmemize karar verdi...Dünyada bu iliÄŸi bulamadık. Aile bireylerine bakıldı. Bende literatürde olmayan bir doku çıktı ve o doku Pars’ta da vardı. Doktor 'iliÄŸiniz tutmuyor ama bu doku sizde var ve Pars’ta da olduÄŸuna göre bir anlamı var' dedi. Ä°lik dahil her ÅŸeyimi vermek istiyordum. Ä°lik verdim...Çok baÅŸarılı bir nakil gerçekleÅŸtirdiler. Ä°lik yüzde 100 tuttu. Bu mutlu haberi alıp, evimize geçtik. Herkes çok sevindi ve 'artık bir ÅŸey olmaz' dedik. Olmayan çok var çünkü. B negatif kan bulmak çok zordu...Bir yandan ünlü biri olmak zor ve çocuÄŸa böyle bir anı bırakmak istemiyordum. O yüzden kimseye anlatmadık, paylaÅŸmadık. O hastane odasında o kadar güzel günlerimiz geçti ki. O hastane odası benim için cennet bahçesiydi. Pars görünmez oldu iÅŸte. Ben onun hakkında konuÅŸurken her zaman böyle aÄŸlamam, sık sık yanına giderim, güzel ÅŸeyler konuÅŸurum, gülerim. Acımı daha farklı yaşıyorum. Kimseye bunun hesabını vermek zorunda deÄŸilim. Benim onunla aramda olan diyalogu, duyguyu kimse bilemez.”

 

"HÄ°Ç KOLAY DEĞİL”

 

“Hayatta durmaya çalışıyorum. Hiç kolay deÄŸil yaÅŸamayanın anlayabileceÄŸi gibi bir durum yok ortada. Onunla baÄŸlantım hep devam ediyor, sonsuza kadar da edecek. Çok büyük ve kutsal bir baÄŸ. Çok özlüyorum. Ve bazen onun kokusunu duyuyorum iÅŸte o anlar beni zorluyor tabii. EÅŸsiz melek kokusu arada bir geliyor bana, ÅŸükrediyorum. Onunla yaptığımız her ÅŸeyi devam ettirmeye çalışıyorum. Devam ettirip daha fazlasını da yapacağım gücüm yettikçe”

 

'ACIMI NASIL YAÅžAYACAÄžIMA BEN KARAR VERÄ°RÄ°M’

 

"Hiç kimse benden ölmemi beklemesin. Ben yaÅŸadığım acıyı kendim biliyorum. Bunun hesabını kimseye vermek zorunda deÄŸilim. Bunun hesabını bana kimse de soramaz. Bu benim acım. Ben yaşıyorum, nasıl yaÅŸayacağıma kendim karar veririm.”

 

"Biraz Allah'tan korkun. bir lokma vicdanınız olsun. Ponçik beni koruyor. Ben onunla sürekli iletiÅŸimdeyim. Bir takım ÅŸeyler de yaşıyorum zaten. Bu konuyla ilgili elinizi vicdanınıza koyarak yorum yapın, anne baba iseniz de biraz korkun."