Ebru Şallı Kaybettiği Oğlu Pars'ın Hayalini Gerçekleştirecek!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Ebru Şallı, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken kaybettiği oğlu Pars'ın hayali olan barınak projesini en kısa zamanda hayata geçireceğini belirtti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü manken Ebru Şallı, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken kaybettiği oğlu Pars'ın hayali olan barınak projesini en kısa zamanda hayata geçireceğini belirtti. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü manken Ebru Şallı, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansırken kaybettiği oğlu Pars'ın hayali olan barınak projesini en kısa zamanda hayata geçireceğini belirtti. 

 

Ebru Şallı, görüntülendiği Nişantaşı’nda kaybettiği oğlu Pars’ın en büyük hayali barınak projesini hayata geçirmek istediğini söyleyen model, "Kafaya koydum ve en kısa zamanda hayata geçireceğim. Bir belediyeyle ortaklaşa yapacağız. Ponçik, hayvanları çok seviyordu ve bu projeyi çok istiyordu" dedi.

 

 

 

 



Etiketler: