Ebru Şallı Küplere Bindi! Babasını Kaybeden Ünlü Manken Kötü Yorumlara İsyan Etti!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve son dönemde ailesinden babasını ve oğlunu kaybeden ünlü manken, yaşadığı acının üstüne Instagram sayfasına yapılan kötü yorumlara isyan ederken konuyla ilgili dikkat çeken paylaşımlar yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve son dönemde ailesinden babasını ve oğlunu kaybeden ünlü manken, yaşadığı acının üstüne Instagram sayfasına yapılan kötü yorumlara isyan ederken konuyla ilgili dikkat çeken paylaşımlar yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çeken ve zaman zaman eleştirilen ünlü manken, yaşadığı acının üstüne Instagram sayfasına yapılan kötü yorumlara isyan ederken konuyla ilgili dikkat çeken paylaşımlar yaptı.

 

ebru salli dan kotu yorumlara tepki1

 

Azıcık bir Allah korkusu olsun! 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda ürün tanıtımı yapmasının üzerine takipçilerinin kendisi hakkında yaptığı kötü yorumlara sinirlenen ünlü manken, dikkat çeken açıklamalar yaptı. Instagram sayfasından yaptığı açıklamada "Yaa ne ara bu kadar kötü olmuş insanlar... Pes dedirtir valla! Hep mi herşeyin altından bir kötülük çıkarılır! Önce bir başsağlığı dilemeyi öğren, insan olmayı beceremiyorsun anladım da dene yani en azından... Senin de annen baban var dimi? Nihayetinde sende bir anne babadan doğdun. Azıcık bir Allah korkusu olsun!" ifadelerini kullanan ünlü manken kötü yorumlara tepki gösterdi. 

 

ebru salli dan kotu yorumlara tepki2

 

Ayrıca kötü yorumlara tepki gösterirken, yanında olanları da unutmayan ünlü manken, kendisine başsağlığı dileyen sevenlerine teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 

 

ebru salli dan kotu yorumlara tepki3

 

Kötü yorum yapanlara göndermelerde bulunan ünlü manken "Türkiye'deki en temel sorunlardan biri: Zarif davrandığınızda zayıf sanılmanız" ifadelerini kullanırken, kötü yorumlara tepkisini dile getirdi. 

 

Ebru salli dan kotu yorumlara isyan 4