Ebru YaÅŸar'dan Sanat Camiası Ä°le Ä°lgili Çarpıcı Açıklama! 'Sanat Camiası Kaygan Bir Zemin!'

Son dönemde yayınladığı ÅŸarkılarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan ünlü ÅŸarkıcı Ebru YaÅŸar önceki gün Maslak'ta sahne aldığı mekanda konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelirken çarpıcı açıklamalar yaptı. 

 

Türk müziÄŸinin güçlü sesi Ebru YaÅŸar, önceki gece Maslak'taki bir mekânda sahne aldı. Ünlü ÅŸarkıcı, sahneye çıkmadan önce gazetecilerin sorularını yanıtladı Habertürk'ten Ferit TuÄŸluk'un haberine göre; Ebru YaÅŸar, sahne öncesi gazetecilerin sorularına yanıt verdi. Ünlü ÅŸarkıcı gazetecilere, "Kıyafetim nasıl arkadaÅŸlar? Ä°nsanlar kıyafeti ile ağırlanır. Sohbetleri ile de uÄŸurlanır" dedi.

 

Ebru YaÅŸar, muhabirlerin "SalaÅŸ kıyafetlerle sahneye çıkan sanatçılar hakkında ne düÅŸünüyorsunuz?" sorusuna yanıt verdi. YaÅŸar, "Ben sevmiyorum. 'Bu benim tarzım diyebilirler' ama herkesin bir tarzı var. Beni normal hayatta böyle göremezsiniz mesela. Dışarıya çıkarken ufak bir bakımlı olurum ama salaÅŸ bir pantolon veya bir eÅŸofman giymeyi ben de seviyorum. Her ÅŸeyin bir yeri ve adabı var. O kadar da lakayıt olamam" diye konuÅŸtu.

 

"SANAT CAMÄ°ASI KAYGAN BÄ°R ZEMÄ°N”

 

Uzun yıllardır müzik piyasasında olan Ebru YaÅŸar, sektör hakkında deÄŸerlendirmelerde de bulundu. YaÅŸar, "Bizim camia, biraz ÅŸaÅŸalı bir camia. Kaygan bir zemin diyebiliriz. Mutlu gününde insanın tebrik eden o kadar az ki... Arasalar ama benden bir ÅŸey rica etseler, üstüme düÅŸen bir ÅŸey varsa yardım etmek için elimden geleni yaparım. Ben kimseyle kötü deÄŸilim ama. Ben giderim sarılıp öperim. Sık sık görüÅŸtüÄŸüm insanlar yok. Karşındaki insana bir ÅŸey anlatınca bu acaba bunu benimle ilgili ilerleyen zamanda kötü bir durumda kullanır mı diye düÅŸünmüyorsan o zaten senin dostundur. Bu zordur yani ama arkadaşım diyebileceÄŸim çok insan var tabii ki" ifadelerini kullandı.



Etiketler: