Ece Binay Mahsun Kırmızıgül'e Boşanma Davası Açtı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı, yönetmen ve yapımcı Mahsun Kırmızıgül'ün eşi Ece Binay, sosyal medya sayfasından soy ismini silerken, Mahsun Kırmızıgül'e boşanma davası açtığı iddia edildi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı, yönetmen ve yapımcı Mahsun Kırmızıgül'ün eşi Ece Binay, sosyal medya sayfasından soy ismini silerken, Mahsun Kırmızıgül'e boşanma davası açtığı iddia edildi. Son dönemde genç bir kızla görüntülerinin ortaya çıkmasıyla magazin gündeminde yer alan ünlü şarkıcı, yönetmen ve yapımcı Mahsun Kırmızıgül'ün eşi Ece Binay bu olay sonrası sosyal medya sayfasından soy ismini silerken, Mahsun Kırmızıgül'e boşanma davası açtığı iddia edildi. 

 

Evlilikler dikkatli yaşanmalı!

 

Hürriyet gazetesinin haberine göre; avukat Ece Binay ile evli olan yönetmen ve şarkıcı Mahsun Kırmızıgül’ün genç bir kadınla çekilmiş samimi görüntülerinin ortaya çıkmasıyla, eşini aldattığı iddiası Magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Görüntülerin çıkmasına rağmen konuyla ilgili açıklama yapmayan çiftten gelen son hamle dikkat çekti. Ece Binay, Kırmızıgül’ün soyadını sosyal medya profilinden sildi. Kızının eğitimi için Amerika’da bulunan Binay, boşanma davası açmak için apar topar döndü. Hukuki süreci başlattığı ve boşanma dilekçesini verdiği öğrenilen Ece Binay’ın yakın çevresine, “Evlilikler çok dikkatli yaşanılmalı. Böyle olaylara sebep verilmemeli. Bu haberlerin çıkması bile boşanma sebebi zaten. O yüzden boşanıyorum” dediği öğrenildi.

 

ece binay mahsun kirmizigul e bosanma davasi acti