Ece ÇeÅŸmioÄŸlu Ölmez Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Ece ÇeÅŸmioÄŸlu Ölmez kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ece ÇeÅŸmioÄŸlu Ölmez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ece ÇeÅŸmioÄŸlu Ölmez kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ece ÇeÅŸmioÄŸlu Ölmez kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ece ÇeÅŸmioÄŸlu Ölmez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü oyuncu Ece ÇeÅŸmioÄŸlu Ölmez ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ece ÇeÅŸmioÄŸlu Ölmez kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ece cesmioglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi evli mi

 

Ece ÇeÅŸmioÄŸlu Ölmez kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Evli mi?

 

Ece ÇeÅŸmioÄŸlu Ölmez kimdir? 1990 doÄŸumlu olan Ece ÇeÅŸmioÄŸlu, 2002 yılında Çocuklar Duymasın dizisiyle oyunculuk kariyerine baÅŸladı. 2004'te ÇocuÄŸun Var Derdin Var, 2006'da Ä°ki Aile, 2012'de Öyle Bir Geçer Zamanki gibi projelerde yer alan ÇeÅŸmioÄŸlu, Yaz'ın Öyküsü, MuhteÅŸem Yüzyıl Kösem, Söz ve Tutunamayanlar'da da yer aldı. Ece ÇeÅŸmioÄŸlu 1990 yılında Ä°stanbul’da dünyaya geldi. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tiyatro bölümü 2015 mezunu olan Ece ÇeÅŸmioÄŸlu, Ev adlı Sinema filminde (Alper Özyurtlu/Caner Özyurtlu) rol aldı. Oynadığı tv dizilerinden birkaçı; Yuvamdaki DüÅŸman, Yüzyüze, MuhteÅŸem Yüzyıl Kösem, Yazın Öyküsü, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Ä°ki Aile, Söz dizisidir. Özgür Yalım’ın yönettiÄŸi “Macbeth”, Ülkü Duru’nun yönettiÄŸi “Cumartesi, Pazar, Pazartesi” ve YiÄŸit Setdemir’in yönettiÄŸi “360” adlı sözsüz oyun mezuniyet projelerinden birkaçıdır. Kayhan Berkin’in yönettiÄŸi “Dogville” oyununda “Grace” karakteriyle oyunculuk performansını göstermektedir. Ece ÇeÅŸmioÄŸlu'nun boyu 1,63’tür. Ece ÇeÅŸmioÄŸlu Ölmez geçtiÄŸimiz yaz hayatını Taner Ölmez ile birleÅŸtirmiÅŸtir.