Ece Dizdar Erkan Petekkaya'nın Corona Virüsü Videosunu Kınadı!

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden oyuncu Ece Dizdar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Erkan Petekkaya'nın dizi setinden paylaştığı corona virüsü videosuna tepki gösterirken, Petekkaya'nın kendisini sağlık çalışanlarıyla bir tutmasını kınadı. 

 

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan ünlülerden oyuncu Ece Dizdar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Erkan Petekkaya'nın dizi setinden paylaştığı corona virüsü videosuna tepki gösterirken, Petekkaya'nın kendisini sağlık çalışanlarıyla bir tutmasını kınadı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Ece Dizdar, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Erkan Petekkaya'nın dizi setinden paylaştığı corona virüsü videosuna tepki gösterirken, Petekkaya'nın kendisini sağlık çalışanlarıyla bir tutmasını kınadı.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Erkan Petekkaya'nın videosu için "Mesleğini hele ki şu dönemde bir sağlıkçıyla eş tutan, dizi setinde olmasını fedakarlık olarak gören bu meslektaşım adına utanıyorum. Bu tutumuyla çevresindeki kaç kişiyi riske attığını düşünmek bile korkunç." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;