Ece Erken Cami Çıkışı Yürümekte Zorlandı! O İsim Yine Yalnız Bırakmadı!

Geçtiğimiz hafta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, eşinin 7'si için gittiği cami çıkışında yürümekte zorlanırken, Demet Akalın yine kendisini yalnız bırakmadı. 

 

Geçtiğimiz hafta uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun eşi Ece Erken, eşinin 7'si için gittiği cami çıkışında yürümekte zorlanırken, Demet Akalın yine kendisini yalnız bırakmadı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve eşini geçtiğimiz hafta uğradığı silahlı saldırı sonrası kaybeden ünlü sunucu Ece Erken, eşinin 7'si için gittiği cami çıkışında yürümekte zorlanırken, Demet Akalın yine kendisini yalnız bırakmadı. 

 

ece erken cami cikisi yurumekte gucluk cekerken demet akalin yine kendisini yalniz birakmadi

 

Küs olduğu Demet Akalın yalnız bırakmadı!

 

Ece Erken eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu için mevlit okuttu. Hazreti Yuşa Camii’ne gelen Ece Erken ayakta durmakta zorlanırken "Sadece katiller yakalansın" diyebildi. Ece Erken'i daha önce küs olduğu Demet Akalın burada da yalnız bırakmadı. Ece Erken öldürülen eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun yedisi için Hazreti Yuşa Camii’nde mevlit okutturdu. Mevlite Ece Erken’in yanı sıra bir süredir küs olduğu Demet Akalın, Ebru Destan, Emel Müftüoğlu, Seren Serengil ve yakınları katıldı. Ece Erken, mevlitin yapıldığı Hazreti Yuşa Camii’ne yakınlarını koluna girerek geldi. Uçankuş'un haberine göre; yürümekte zorlanan Ece Erken, açıklama yapmadan ağlayarak camiye giriş yaptı. Mevlit sonrası güçlükle kısa bir konuşma yapan Erken, “Sadece katiller yakalansın. Cezasını çeksin. Kocam…” dedi.