Ece Erken'den Saatler Sonra İlk Şafak Mahmutyazıcıoğlu Paylaşımı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken'in kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu acısı yürek dağlarken, geçtiğimiz gece cenaze programı paylaşımından saatler sonra eşi ile ilgili ilk kez paylaşım yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken'in kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu acısı yürek dağlarken, geçtiğimiz gece cenaze programı paylaşımından saatler sonra eşi ile ilgili ilk kez paylaşım yaptı. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken'in kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu acısı yürek dağlarken, geçtiğimiz gece cenaze programı paylaşımından saatler sonra eşi ile ilgili ilk kez paylaşım yaptı.

 

Eşi ile ilgili ilk paylaşım!

 

Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu önceki gece Bakırköy’de bir balık restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrası hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Eşinin ölümü ile sarsılan Ece Erken'den saatler sonra ilk paylaşım geldi.

 

İşte o paylaşım;

 

ece erken den saatler sonra safak mahmutyazicioglu paylasimi