Ece Erken'den Tepki Çeken Sözler! Benim Şafak'tan Daha Fazla Param Var!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken, Instagram'da bir canlı yayına katılırken, yaptığı açıklamalar ile tepki topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken, Instagram'da bir canlı yayına katılırken, yaptığı açıklamalar ile tepki topladı. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, Instagram'da bir canlı yayına katılırken, yaptığı açıklamalar ile tepki topladı.

 

Instagram'da katıldığı canlı yayında "Yanlışlıkla evlendiğim adamın (Serkan Uçar) yengesi hala peşimde. Bir türlü kurtulamadım ondan. Şimdi de adımın anıldığı adamın, ayrılmaya çalıştığı kadınla kanka olmuş. Her resmi beğenip yorum yazıyor. Lezbiyen midir nedir anlamadım ki! Allah belasını versin. Sahte hesaplarla yazıyor. Yüz tane sahte hesabı var bunu bana Demet Akalın söyledi. Şimdi de adımın anıldığı adamın, ayrılmaya çalıştığı kadınla kanka olmuş. Güldeniz adı… Her resmi beğenip yorum yazıyor. Benim Şafak’tan daha çok param var bunu kimse bilmiyor o kadar zavallılar ki!" ifadelerini kullanan ünlü sunucu bu sözleriyle tepki çekerken program sırasında kendisine bir çok kötü yorum yapıldı.