Ece Erken'e Hesap Bloke Şoku! Kararı Aldırana Sert Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybettikten sonra hesabına bloke koyduran şahsa tepki gösterdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybettikten sonra hesabına bloke koyduran şahsa tepki gösterdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybettikten sonra hesabına bloke koyduran şahsa tepki gösterdi.  

 

Şeref yoksunluğu!

 

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu silahlı saldırı sonrası kaybeden Ece Erken, oğlunun doğum gününü kutladığı gün büyük bir şok yaşadı. Instagram hesabından hikayeler paylaşan Erken, banka hesabına tedbir kararı konulduğunu yazarak bu kararı aldıran kişiye çok sert tepki gösterdi. Erken, "Şu an oğlumu çocuk oteline götürüyorum bir bakıyorum hesabıma bloke gelmiş. Neden çünkü Şafak'a abi diyen, peşinde gezen, param yok bana Ö. Kuzu'dan borç alan diyen, ölümüne sebebiyet veren şahıs tedbir kararı aldırmış. Bu resmen şeref yoksunluğu!" notunu paylaştı.

 

İşte o açıklamaların tamamı;

 

ece erken den hesabina bloke koyduran sahsa tepki 1

 

ece erken den hesabina bloke koyduran sahsa tepki 2

 

ece erken den hesabina bloke koyduran sahsa tepki 3

 

ece erken den hesabina bloke koyduran sahsa tepki 4

 

ece erken den hesabina bloke koyduran sahsa tepki 5