Ece Erken Eşinin Evini İzinsiz Kiraya Verenlere Sert Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken Ocak ayında silahlı saldırı sonucu kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evini izinsiz kiraya verenlere Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sert bir dille eleştirdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken Ocak ayında silahlı saldırı sonucu kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evini izinsiz kiraya verenlere Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sert bir dille eleştirdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Erken Ocak ayında silahlı saldırı sonucu kaybettiği eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun evini izinsiz kiraya verenlere Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda sert bir dille eleştirdi.

 

En az katiller kadar ifşa olacaklar!

 

Eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun ardından büyük bir üzüntüye ve yasa boğulan Ece Erken, gelen bir haberle sarsıldı. Geçtiğimiz günlerde eşine ait saatleri sattığı iddia edilen ancak bunu kesin bir dille yalanlayan Erken şok iddiayı instagram hikayesinde paylaştı. Ece Erken, eşinin evinin izinsiz kiraya verildiğini söyleyerek, "Kim ne haksızlık, dolandırıcılık yaptıysa, kim eşime ait olan evi izinsiz kiraya verdiyse en az katiller kadar ifşa olacaklar ama hayat ne garip bu ucuzluklara artık şaşırmıyorum. Meğer hepsi açmış. Başınıza gelmedikçe anlamazsınız." notuyla paylaştı.