Ece Erken Eski Eşi Serkan Uçar'a Ateş Püskürdü! Vicdanlı Adamlardan Çocuk Yapın!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken çocuğunun babası Serkan Uçar'a ateş püskürürken sert ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken çocuğunun babası Serkan Uçar'a ateş püskürürken sert ifadeler kullandı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Erken çocuğunun babası Serkan Uçar'a ateş püskürürken sert ifadeler kullandı. 

 

HalkTV'de yer alan habere göre, Sunucu Ece Erken çocuğunun 6 bin TL'lik nafakasını ödemeyen eski eşine ''Ferrari alacağına çocuğunun 6 bin TL'lik nafakasını öde" dedi. Ünlü sunucu ayrıca " Vicdanlı adamlardan çocuk yapın" uyarısında bulundu. Eski eşi ve oğlu Eymen'in babası Serkan Uçar'ın nafaka ücretini bile ödemediğini iddia eden Ece Erken, sosyal medya hesabından isyan etti.

 

Ünlü sunucu eski eşi için " Bazıları adam diye geziyor ya şuan susuyorum. Konuşmayayım diyorum ama dayanamıyorum. Babalık ne olduğunu eşim Şafaktan öğrenen oğlum ( Hala Şafak diye sayıklar) 6 bin lira nafakayı icraya veren, hiç bir şeyine müdahil olmayan, biyolojik babası aylar sonra arıyor. Ferrari aldım gel seni gezdireyim diyor. Fıkra bu kadar. Herkes baba olabilir ama herkes babalık yapamaz. Vicdanlı adamlardan çocuk yapın. Ben işin parasında değilim. 8 yaşındaki çocuğunu arayıp Ferrari aldım gel seni gezdireyim derse bana gelirler " dedi. Sunucu eski eşi Serkan Uçar ile olaylı bir boşanma süreci yaşamış 8 yaşındaki oğlunun velayetini almıştı.



Etiketler: