Ece Erken Günler Sonra Ä°lk Kez Görüntülendi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemde olan ünlü sunucu Ece Erken, eÅŸi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nu kaybetmesinin ardından günler sonra ilk kez görüntülendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündemde olan ünlü sunucu Ece Erken, eÅŸi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nu kaybetmesinin ardından günler sonra ilk kez görüntülendi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniÅŸ kitlelerin dikkatini çekmeyi baÅŸaran ünlü sunucu Ece Erken, eÅŸi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nu kaybetmesinin ardından günler sonra ilk kez görüntülendi. 

 

GeçtiÄŸimiz ay avukat eÅŸi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu'nu uÄŸradığı silahlı saldırı sonucu kaybeden Ece Erken, günler sonra ilk kez gazetecilerin objektiflerine yansıdı. EÅŸinin vefatı sonrası zor günler geçiren Erken, kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı. Sunucu Ece Erken'in (43) geçen yıl haziran ayında nikah masasına oturduÄŸu avukat eÅŸi Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu (42), yaÅŸamını yitirmiÅŸti. MahmutyazıcığıoÄŸlu, geçtiÄŸimiz ay Ä°stanbul Bakırköy'deki bir balık restoranında silahlı saldırıya uÄŸramıştı.

 

ece erken gunler sonra ilk kez goruntulendi

 

Günler sonra ilk kez görüntülendi!

 

Hayata veda eden Åžafak MahmutyazıcıoÄŸlu, memleketi Rize'de düzenlenen cenaze töreninin ardından son yolculuÄŸuna uÄŸurlanmıştı. Habertürk'ten Hakan YaÄŸcı'nın haberine göre; Ece Erken, günler sonra ilk kez Ä°stinyePark'taki bir restorandan çıkarken görüntülendi. EÅŸinin yokluÄŸuna alışamayan ve zor günler geçiren Erken, otomobilini beklediÄŸi esnada basın mensuplarının kendisine yöneltilen soruları yanıtsız bıraktı.

 

Katiller cezasını çeksin!

 

Öte yandan Ece Erken, geçtiÄŸimiz günlerde eÅŸi için Hazreti YuÅŸa Camii'nde mevlit okutmuÅŸtu. Erken, çıkışta, "Sadece katiller cezasını çeksin! Kocam..." diyerek isyan etmiÅŸti.



Etiketler: