Ece Erken O Sözleri Affetmedi! Reynmen'e Hapis Şoku!

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ile sunucu Ece Erken mahkemelik olurken, Reynmen hakkında 2.5 yıla kadar hapis istendi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşım ve açıklamalarla adından zaman zaman söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ile sunucu Ece Erken mahkemelik olurken, Reynmen hakkında 2.5 yıla kadar hapis istendi. Son dönemde yaptığı sivri dilli açıklamalarla dikkat çeken ünlü sosyal medya fenomeni Reynmen ile sunucu Ece Erken mahkemelik olurken, Reynmen hakkında 2.5 yıla kadar hapis istendi.

 

Ece Erken ile Reynmen mahkemelik oldu. Ece Erken sunuculuk yaptığı magazin programında Reynmen hakkında yorumlar yapmıştı. Bunun üzerine Reynmen, sosyal medyada Ece Erken hakkında ‘Ucuz’ ifadesini kullanmıştı. İfadesi alınan Reynmen “Reyting kaygısıyla hakkımda ağır eleştirilerde bulundu. Ben de tepki koydum” dedi. Sabah Gazetesi’nden Dilek Yaman’ın haberine göre hakaret suçu işlediği belirlenen Reynmen’in 2.5 yıla kadar hapsi isteniyor.

 

reynmen hapis mahkeme