Ece Kaya Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ece Kaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı moda, güzellik ve lifestyle paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ece Kaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ece Kaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Ece Kaya kimdir? Sosyal medyada yaptığı moda, güzellik ve lifestyle paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ece Kaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sosyal medya fenomeni Ece Kaya ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ece Kaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ece kaya kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ece Kaya kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

17 Mart'ta doğan ünlü sosyal medya fenomeni Ece Kaya balık burcudur. 2007 yılında mankenlik yaparak başladığı iş hayatına kendi ajansını kurarak devam eden ünlü sosyal medya fenomeni aynı zamanda Hera Moda isimli bir butiğin de sahibi ve kurucusudur. Antalya'da mankenlik yapan, ardından patron olmaya karar veren Ece Kaya, Antalya Fashion Ajans'ı kurdu. Uzun zamandır kendi ajansının başında olan Kaya, defileden organizasyona koşuşturuyor. Sevgilisi olup olmadığı merak eden hayranları için bu konuyu araştırdık fakat bu konuda net bir bilgi bulunmuyor.  



Etiketler: