Ece Ronay Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ece Ronay kimdir? Sosyal medyada ve Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ece Ronay hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ece Ronay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

Ece Ronay kimdir? Sosyal medyada ve Youtube'da yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ece Ronay hakkındaki bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ece Ronay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde...

 

ece ronay kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ece Ronay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? 

 

Ece Ronay, 17 Kasım 1998 yılında Diyarbakır'da dünyaya gelmiştir. Şu an 23 yaşında olan genç kadın aslen Diyarbakırlıdır. Sanko Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunu olan genç şarkıcının son dönemlerde çıkarttığı şarkıların birçoğu trendlere girdi. Ece Ronay kimdir? Sorusu TikTok uygulaması ile adından söz ettirmiş olan Ece Ronay hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla merak edilmektedir. 1992 Kasım ayında Diyarbakır’da dünyaya gelmiş olan Ece Ronay, sosyal medya platformlarını etkin biçimde kullanarak kısa sürede popüler hale gelmiştir. Yalnızca eğlenceli videolar çekmesi, içerikler paylaşması ile değil şarkılar çıkarması ile de büyük bir ilgi çekmiş ve zamanların adından en çok söz ettiren fenomenlerinden biri haline gelmiştir. Instagram üzerinden 800 binlerde takipçiye sahip olan Ece Ronay, YouTube üzerinden de şarkılarıyla yüksek dinlenme sayılarına ulaşmıştır. 2020 senesinde çıkardığı “Şiki Şiki” ve “Karpuz” şarkısı ile 100 milyona yakın dinlenme elde etmiştir. Ece Ronay YouTube platformu üzerinden de 600 binden fazla aboneye ulaşmıştır. Denildiğinde net bir yanıt vermek mümkün değildir.

 

Uzun süre Cioman adıyla bilinen Cihan Emre ile ilişkisi olmakla birlikte kısa süre önce ayrıldıkları bilinmektedir. Ayrılmalarına rağmen aralarındaki polemik devam ettiğinden Ece Ronay Cioman ile barıştı mı soruları hayranları tarafından gündeme gelmektedir. Ece Ronay ile Cioman yani Cihan Emre barıştıklarına yönelik herhangi bir durum bulunmamaktadır. Ronay, kısa süre öncesinde farklı bir ilişki içerisinde olduğunu ifade etmiş olmasına karşın sevgilisinin kim olduğuna yönelik bir açıklama yapmamıştır.

 

Ece Ronay boyu, kilosu kaç? Hoş fiziği ile öne çıkan fenomen hakkında en çok merak edilen konulardan biridir. Özellikle şarkılarının kliplerinde güzelliği ile öne çıkan ismin boyunun uzun olup olmadığı, kilosunun ne kadar olduğu gibi sorulara yanıt aranmaktadır. Ece Ronay boyu 167 cm olarak bilinmektedir. Güzel fenomenin kilosu ise boyu ile orantılı görünmektedir. Formunu korumaya dikkat ettiği görülen Ece Ronay kilosu 55’tir. İdeal kilosunda olan fenomenin herhangi bir spor dalıyla uğraştığı bilinmemektedir.

 

Ece Ronay aslen nereli? Denildiğinde sıklıkla kendisinin de belirttiği üzere Diyarbakırlı olduğunu söylemek gerekmektedir. Diyarbakır doğumlu olmasına karşın Ece Ronay, kısa sürede bu şehirden ayrılmıştır. Şu an İstanbul’da yaşamakta olan fenomen her fırsatta Diyarbakırlı olduğunu vurgulamakta ve memleketiyle gurur duymaktadır. Karpuz yemesi ve karpuz şarkısıyla ünlü olması bakımından fenomenin esasen Diyarbakırlı olduğunu anlamak mümkündür.



Etiketler: