Ece Sarı 14 Günde 8.5 Kilo Verdiren Diyetiyle İlgili Bilgiler Verdi!

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ece Sarı, yayınladığı videosunda 14 günde nasıl 8.5 kilo verdiren diyetiyle ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

 

Youtube'da yayınladığı içeriklerle adından sık sık söz ettiren ünlü sosyal medya fenomeni Ece Sarı, yayınladığı videosunda 14 günde nasıl 8.5 kilo verdiren diyetiyle ilgili detaylı bilgiler verdi. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sosyal medya fenomeni Ece Sarı, yayınladığı videosunda 14 günde nasıl 8.5 kilo verdiren diyetiyle ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

Yayınladığı videosunda 14 günde 8.5 kilo verdiren diyetiyle ilgili "Bu bir şok diyet veya detoks değildir! Sağlığa herhangi bir zararı yoktur! Bu beslenme şeklinde herkes aynı kiloyu verecek diye bir kaide yok. Kişiden kişiye göre mutlaka değişiklik gösterecektir. Ayrıca; diyet kişiye özgüdür. Fakat bazı durumlarda aynı bu diyetteki gibi küçük taktiklerle metabolizma şaşırtılabilir. Ramazan ayında da bu tip bir program uyguladığınızda çok güzel sonuçlar alırsınız." ifadelerini kullanan ünlü sosyal medya fenomeni diyet programıyla ilgili detaylı bilgiler verdi. 

 

İşte o diyet programı, 

 

RAMAZAN İÇİN;

 

Sahurda: 2 yumurta, peynir, bol yeşillik ve öğlen yememiz gereken cacık tarifimiz

İftarda: 1 kepçe çorba, akşam yememiz gereken salata (eti ile birlikte)

 

Detayları aşağıdan öğrenebilirsiniz.