Ece Sarı Aksoy Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı? Evli Mi?

Ece Sarı Aksoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı sağlıklı yaşam paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü diyetisyen Ece Sarı Aksoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ece Sarı Aksoy kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ece Sarı Aksoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı sağlıklı yaşam paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü diyetisyen Ece Sarı Aksoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen Ece Sarı Aksoy ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak ediliyor. Peki Ece Sarı Aksoy kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ece sari aksoy kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ece Sarı Aksoy kimdir? Nerelidir? Evli mi? Sevgilisi var mı?

 

Ece Sarı Aksoy kimdir? Sosyal medyada yaptığı sağlıklı yaşam paylaşımlarıyla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü diyetisyen Ece Sarı Aksoy 26 Ocak 1996'da dünyaya gelmiştir. 4 Temmuz 2019'da eğitim gördüğü Çapa Tıp Fakültesi diyetisyenlik fakültesinden mezun olmuştur. Burcu kovadır. Günümüz itibariyle 26 yaşundadır. Sanata meraklı olan ünlü diyetisyen zaman zaman sanat ile ilgili paylaşımlar yapmaktadır. Hayvansever kişiliği ile takipçilerinden yoğun övgüler alan ünlü diyetisyen bu konuda zaman zaman paylaşımlar yapmaktadır. Kendi isminde açtığı klinik günümüzde 2. yılını doldurmak üzeredir. 24 Eylül 2021 itibariyle çocukluğunda 144 kg ağırlığında olan ünlü diyetisyen tam 77.7 kilo vererek 66.3 kg ağırlığına düşmüştür. 22 Aralık 2021 tarihinde evlenmiştir. Eşinin ismi bilinmemektedir. Bu yazı hazırlanırken Instagram'da ece.sari ismiyle paylaşımlarına devam eden ünlü diyetisyen 976K takipçiye sahiptir ve her geçen gün dijitam ortamdaki başarısını arttırmaktadır. 



Etiketler: