Ece Seçkin'den Düzce Açıklaması! Birol Şahin'in Sözlerine Ne Yanıt Verdi?

Ece Seçkin Birol Şahin'in sözlerine ne yanıt verdi? Düzce için neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in kendisi ile ilgili söylediği sözlere cevap verirken yaptığı Düzce açıklaması ile gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in kendisi ile ilgili söylediği sözlere cevap verirken yaptığı Düzce açıklaması ile gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in kendisi ile ilgili söylediği sözlere cevap verirken yaptığı Düzce açıklaması ile gündem oldu. 

 

Çok yakında geleceğim!

 

Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü şarkıcı Ece Seçkin, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Düzce Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol Şahin'in kendisi ile ilgili söylediği sözlere cevap verirken yaptığı Düzce açıklaması ile gündem oldu. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Düzce çok yakında geleceğim" ifadelerini kullanan Seçkin sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ece seckin den birol sahin in muhafazakar duzce aciklamasina yanit