Ece Seçkin TeÅŸhis Bile Konulamayan Hastalığını Anlattı! '7 Ay Ä°ÅŸkence Çektim'!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan güzel ÅŸarkıcı Ece Seçkin katıldığı programda Senem Aydın’a konuk olurken teÅŸhis bile konulamayan hastalığından bahsetti. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan güzel ÅŸarkıcı Ece Seçkin katıldığı programda Senem Aydın’a konuk olurken teÅŸhis bile konulamayan hastalığından bahsetti. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniÅŸ kitlelerin beÄŸenisini kazanan güzel ÅŸarkıcı Ece Seçkin katıldığı programda Senem Aydın’a konuk olurken teÅŸhis bile konulamayan hastalığından bahsetti. 

 

Ünlü ÅŸarkıcı Ece Seçkin, geçirdiÄŸi hastalıkla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Seçkin, "Yaklaşık yedi ay kadar iÅŸkence çektim. Sonrasında doÄŸru tedaviyle iyi bir yere geldik" ifadelerini kullandı. Åžarkıcı Ece Seçkin, Sabah TV’de Senem Aydın’a konuk olduÄŸu programda herkesi üzen bir açıklama yaptı. Ä°ki yıldır tedavi sürecinde olduÄŸu ve yedi ay boyunca çok zor zamanlar geçirdiÄŸi hastalığını paylaÅŸan Ece Seçkin'in o anları anlatırken yeniden yaşıyor gibi üzülmesi dikkat çekti.

 

21 Ekim'de Ä°stanbul'da vereceÄŸi konser öncesi programda yaÅŸadığı hastalığı açıklayan Ece Seçkin, iki yıldır zor bir tedavi süreci geçirdiÄŸini paylaÅŸtı.

 

TEÅžHÄ°S KONULURKEN BÄ°LE ÇOK ZORLANILDI

 

Sohbetleri sırasında kariyerinde yaÅŸadığı zorluklardan ve çetrefilli süreçlerinden bahseden Ece Seçkin, yaÅŸadığı her andan keyif aldığının altını çizmekten de çekinmedi. Bu durumu da 'YorulduÄŸum her an, döktüÄŸüm her ter için mutluluk duyuyorum' ÅŸeklinde ifade etti. Daha sonra hastalık serüveninden bahseden Ece Seçkin; kendisi açısından çok zor ve uzun bir süreç olduÄŸunu, teÅŸhis konulurken bile çok zorlanıldığını söyledi.

 

"7 AY Ä°ÅžKENCE ÇEKTÄ°M”

 

Ä°diyopatik kronik alerjisi olan Seçkin, yaÅŸadığı durumun sebebinin bilinmediÄŸini ve tanısının konulamadığını söyledi. Bu sebepten dolayı doÄŸru tedaviye baÅŸlayamadıklarını dile getiren ünlü ÅŸarkıcı 7 ay boyunca iÅŸkence çektiÄŸini dile getirdi:

 

'Ä°diyopatik kronik alerji, yani sebebi bilinmeyen, tanısı konulamayan… Çok kötü ÅŸekilde iki yıl sürdü. Rahatsızlığımın ne olduÄŸunun bulunması biraz zor olduÄŸu için doÄŸru tedaviye baÅŸlayamamıştık. Ama sonra doktorumun teÅŸhis koyması ve doÄŸru tedaviyle hayatım kolaylaÅŸtı. Yaklaşık yedi ay kadar iÅŸkence çektim. Sonrasında doÄŸru tedaviyle iyi bir yere geldik. Ve iki aydır o atakları geçirecek, hastanelik olacak ÅŸeyler yaÅŸamadım. Çok dua ediyorum, bana da çok dua eden insan var. Hep mesajlar attılar, aradılar, onlara da çok teÅŸekkür ederim. Gerçekten sabırla atlattık gibi gözüküyor.’

 

"HASTALIÄžIMI PAYLAÅžAMADIM ÇÜNKÜ…"

 

Hastalık sürecinde ağır ataklar geçirdiÄŸini fakat bunu paylaÅŸmaktan kaçındığını söyleyen Ece Seçkin, daha sonra düÅŸündüÄŸünde bunun tam tersini yapmak istediÄŸini dile getirdi. YaÅŸadığı süreçte sevenlerinin desteÄŸi ve vereceÄŸi moralle daha hızlı bir ÅŸekilde iyileÅŸme imkanı bulabileceÄŸini söyleyen Seçkin, 'Ama sonradan anlattım ve bak herkesin verdiÄŸi moral bana ne kadar iyi geldi ki iyileÅŸtim. Åžu an iyiyim, her ÅŸey yolunda atlattık diyebiliriz' diyerek ÅŸimdilerde gayet iyi olduÄŸunu paylaÅŸtı.



Etiketler: