Ece Su Uçkan Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ece Su Uçkan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve manken Ece Su Uçkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ece Su Uçkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Ece Su Uçkan kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu ve manken Ece Su Uçkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu ve manken Ece Su Uçkan ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Ece Su Uçkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

ece su uckan kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ece Su Uçkan kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı?

 

Ece Su Uçkan kimdir? Ece Su Uçkan 2001 yılında Mersin'de doğmuştur. 21 yaşındaki Ece Su Uçkan oyunculuk ve mankenlik yapmaktadır. Ece Su Uçkan Sinemanın Kral ve Kraliçesi Yarışması'nda finale kalmıştır. Ece Su Uçkan, 2001 yılında Mersin‘de dünyaya geldi. Bir röportajında ressam bir babanın kızı olarak dünyaya geldiğini söyleyen model Su, Güzel Sanatlar Fakültesi öğrencisidir. Modelliği de hobi olarak yapmaya devam edeceğini söyleyen  Ece Su Uçkan, sporcu kimliğini de öne çıkarmaktadır.