Ece Tuncel Kimdir? Nerelidir? Evli Mi?

Ece Tuncel kimdir? Sosyal medyada yaptığı kombin paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü tasarımcı ve sosyal medya fenomeni Ece Tuncel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ece Tuncel kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

Ece Tuncel kimdir? Sosyal medyada yaptığı kombin paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü tasarımcı ve sosyal medya fenomeni Ece Tuncel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Son dönemde yaptığı paylaşım ve açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü tasarımcı ve sosyal medya fenomeni Ece Tuncel ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla araştırılıyor. Peki Ece Tuncel kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu ne? Cevaplar haberimizde..

 

ece tuncel kimdir nerelidir evli mi burcu ne 1

 

Ece Tuncel kimdir? Nerelidir? Evli mi? Burcu ne?

 

10 Temmuz 1991 tarihinde doğan ünlü sosyal medya fenomeni Ece Tuncel günümüz itibariyle 30 yaşındadır. Burcu yengeçtir. Hayvansever kişiliğiyle tanınan ünlü sosyal medya fenomeni Tuncel’in Lukito isminde bir köpeği bulunuyor. Kışın kayak yapmayı çok seven ünlü sosyal medya fenomeni yazın deniz ve kumsalın tadını çıkarmayı seviyor. Moda tutkusu bulunan ve eğitimini de moda üzerine yapan ünlü sosyal medya fenomeni birçok moda markasında çalıştıktan sonra kendi tasarımlarını yapmak için kolları sıvadı. Eşi Akif Can Tuncel ile mutlu bir evliliği bulunmaktadır.

 

ece tuncel kimdir nerelidir evli mi burcu ne 2

 

 

Hayali İtalya'da Kıyafet Tasarlamak! 

 

Çocukluğundan beri modaya olan ilgisini profesyonelliğe taşıyan Ece Tuncel, yaptığı tasarımlar ile dikkat çekiyor. İstanbul'da eğitim hayatını bitirdikten sonra moda hayatına İstanbul'da devam eden, önce Demsa ve Koton gibi ünlü markalarda çalışan Ece Tuncel kendi tasarımlarını yapmak için kolları sıvadı. İstanbul’da eğitim hayatını bitirdikten sonra moda hayatına İstanbul’da devam eden,önce Demsa ve Koton gibi ünlü markalarda çalışan Ece Tuncel kendi tasarımlarını yapmak için kolları sıvadı. Yurtdışında da iki yıl eğitim aldıktan sonra ülkesine geri gelen Tuncel, kendi tasarımlarını yapmaya başladı. Hızlı bir yükseliş ile ünlü markaların dikkatini çeken Tuncel, evlendikten sonra kendini iyice işine verdiğini belirterek, “Eşim zaten benim en büyük destekçim. Yaptığım tasarımlarda genelde özgürlüğü seçiyorum. Ve tabi renk benim için çok önemli. Yurt dışında genelde Jacquemus, Bottega Veneta, Balenciaga, Chanel, zara gibi en sevdiği markaları takip ediyorum. Türkiye’de ise Sagaza Couture ve Maeve gibi markaların ön planda görüyorum. En iyi tasarımlar için çalışmaya devam edip bir gün kendimi İtalya’da birçok ünlü marka için tasarım yaparken bulmak istiyorum” dedi.



Etiketler: