Ece Üner'den Deniz Çakır'ın Sözlerine Cevap Geldi! Pesmiş!

Sosyal medyada dün Ermenistan Azerbaycan savaşında Ermenistan'a destek veren ünlü Amerikalı reality şov yıldızı Kim Kardashian için "Kardashian’ın kameralara göstermeye alışık olduğu ve hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var" ifadelerini kullanan Ece Üner'e tepki gösteren Deniz Çakır'a Üner'den yanıt gecikmedi. 

 

Sosyal medyada dün Ermenistan Azerbaycan savaşında Ermenistan'a destek veren ünlü Amerikalı reality şov yıldızı Kim Kardashian için "Kardashian’ın kameralara göstermeye alışık olduğu ve hepimizin yakından tanıdığı büyük bir kaynağı var" ifadelerini kullanan Ece Üner'e tepki gösteren Deniz Çakır'a Üner'den yanıt gecikmedi. Son dönemde haber sunum üslubuyla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran Ece Üner dün gece Ermenistan'a destek verdiğini açıklayan Kim Kardashian için yaptığı yorum sonrası ünlü oyuncu Deniz Çakır'dan gördüğü tepkiye yanıt verdi. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Deniz Çakır'ın "Avam üslup" yorumuna cevap veren ünlü spiker "Pes’miş! Özünde; “bir yerinden uydurma” dedim! Esas cinsiyetçilik, burada “cinsiyetçilik” aramak! Ben “sıradan” kadınların hakkını ararken siz neredeydiniz? Kardashian’la kadın hakları savunucusu olduğunuzu hatırlayacağınız Kim’in aklına gelirdi? Samimiyetsizliğiniz mide bulandırıcı!" ifadelerini kullanırken bu ifadeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;