Ece Üner'den Hülya Avşar'a Simit Tepkisi!

Geçtiğimiz gün bir televizyon kanalına verdiği röportajda ekonomik kriz ile ilgili "Gerekirse simit yiyeceğiz ama bugünleri atlatacağız" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı Hülya Avşar'a tepkiler çığ gibi artarken, ünlü sunucu Ece Üner de Hülya Avşar'a tepki gösterenler arasına katıldı. Peki Ece Üner Hülya Avşar için ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Geçtiğimiz gün bir televizyon kanalına verdiği röportajda ekonomik kriz ile ilgili "Gerekirse simit yiyeceğiz ama bugünleri atlatacağız" ifadelerini kullanan ünlü şarkıcı Hülya Avşar'a tepkiler çığ gibi artarken, ünlü sunucu Ece Üner de Hülya Avşar'a tepki gösterenler arasına katıldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu Ece Üner, Hülya Avşar'ın ekonomik kriz açıklamaları için tepki gösterdi. Peki Ece Üner Hülya Avşar için ne dedi? Cevaplar haberimizde..

 

Sanatçının çaresizliği sorgulayanı makbuldür!

 

Hülya Avşar'ın verdiği röportajda "Gerekirse simit yiyeceğiz bugünleri atlatacağız" sözleri tepki toplamıştı. Avşar kızına eleştiriler gelmeye devam ederken, sunucu Ece Üner de Hülya Avşar'a "Sanatçının çaresizliği sorgulayanı makbuldür" sözleriyle tepki gösterdi.

 

ece uner den hulya avsar in simit aciklamasina tepki