Ece Üner'den Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türk Lirası Söylemine Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türk Lirası ile ilgili söylediği sözlere yorum yaptı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türk Lirası ile ilgili söylediği sözlere yorum yaptı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türk Lirası ile ilgili söylediği sözlere yorum yaptı. 

 

Rahat ol hayat koçluğuna da başladı!

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü sunucu Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin Türk Lirası ile ilgili söylediği sözlere yorum yaptı. Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda "Bir kere dibe vurdun mu gidebileceğin tek yer yukarısıdır. Rahat ol hayat koçluğuna da başladı canımız bizim." ifadelerini kullanan Üner sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

ece uner nureddin nebati nin turk lirasi ile ilgili sozlerine yorum yapti