Ece Üner Deprem Bölgesi'nde Uğur Dündar İle Güldüğü Anların Haber Yapılmasına Tepki Gösterdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesinde Uğur Dündar ile birlikte yaptıkları yayında gülüştükleri ile ilgili yapılan haberlere tepki gösterirken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesinde Uğur Dündar ile birlikte yaptıkları yayında gülüştükleri ile ilgili yapılan haberlere tepki gösterirken, çarpıcı ifadeler kullandı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü spiker Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesinde Uğur Dündar ile birlikte yaptıkları yayında gülüştükleri ile ilgili yapılan haberlere tepki gösterirken, çarpıcı ifadeler kullandı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda deprem bölgesinde Uğur Dündar ile gülüştükleri ile ilgili yapılan haberler için "Yayın bitiminde nazikçe dönüp Uğur ağabeye ağzınıza sağlık dedim ve tebessüm ettim. Bunu gülüşme kahkaha diye servis edecek kadar aşağılık ve müfterisiniz. Bu şeytanlıkta gösterdiğiniz yüksek performansı bölgenin ve kayıpların gerçek sorumlularına hesap sormada gösterin!!" ifadelerini kullanan Üner sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

ece uner den ugur dundar ile deprem bolgesinde gulustuler haberi yapanlara sert tepki

 

İşte deprem bölgesinde gülüştükleri söylenen haberdeki o haller;