Ece Üner'in Benimdir Dediğiniz Şeyler Size Acı Veriyor İfadeleri Olay Oldu!

Youtube'da Gör Beni isimli yaptığı programla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, yayınladığı yeni videosunda Show TV anahaber bülteni spikeri Ece Üner'i konuk ederken, Üner'in "Benimdir dediğiniz şeyler size acı veriyor" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

Youtube'da Gör Beni isimli yaptığı programla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, yayınladığı yeni videosunda Show TV anahaber bülteni spikeri Ece Üner'i konuk ederken, Üner'in "Benimdir dediğiniz şeyler size acı veriyor" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. Son dönemde yaptığı yayınlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ve gündem yaratan işlere imza atan ünlü TV yapımcısı Armağan Çağlayan, yayınladığı yeni videosunda Show TV anahaber bülteni spikeri Ece Üner'i konuk ederken, Üner'in "Benimdir dediğiniz şeyler size acı veriyor" ifadeleri sosyal medyada gündem oldu. 

 

Benimdir dediğiniz şeyler size acı veriyor! 

 

Ece Üner yaptığı açıklamada "Ait hissettiğiniz zaman bence çok acı çekiyorsunuz. Daha doğrusu şu benimdir dediğiniz zaman birşey ile ilgili sevgiliyle ilgili, kocayla ilgili, çocukla ilgili yani evladınızla ilgili bile benimdir dediğiniz zaman çok acı çekiyorsunuz. Cibran'ın şeyi varya asıl onlar Allah'ın oğulları ve kızları yani sizin derdiniz siz yayı gereceksiniz oku atabildiğiniz kadar ileri atacaksınız der ya araçsallaştırmıştır sizi aslında herşey oraya ait. Buna Allah dersiniz, yukardaki sistem dersiniz ne dersiniz diyin. Ben benimdir dediğim zaman çok acı çektim ve bir kaç kere de dörtlüleri yak kenara çek ehliyet ruhsat lütfen diye yukarısı beni uyardı. Onun için ben benimdir demeyi bıraktım" ifadelerini kullanırken bu ifadeler sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o açıklama;