Ece Üner'in Netflix'e Squid Game Göndermesi Olay Oldu!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker ve sunucu Ece Üner, Twitter sayfasından Netflix'e yaptığı Squid Game göndermesi sosyal medyada olay oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker ve sunucu Ece Üner, Twitter sayfasından Netflix'e yaptığı Squid Game göndermesi sosyal medyada olay oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü spiker ve sunucu Ece Üner, Twitter sayfasından Netflix'e yaptığı Squid Game göndermesi sosyal medyada olay oldu. 

 

Squid Game'li gönderme olay oldu! 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü spiker ve sunucu Ece Üner, Twitter sayfasından Netflix'e yaptığı Squid Game göndermesi sosyal medyada olay oldu. Netflix'in Twitter sayfasında yaptığı "Psikolojide bir kural varmış, üst üste 3 kere bir diziyi önermene rağmen karşındaki kişi izlemiyorsa bu seninle ilgili değil onunla ilgili bir durummuş." ifadelerini cevap veren Üner Squid Game montajlı görseline "Bence artık oyun sürelerini revize etmelisiniz" notunu düştü. 

 

İşte o paylaşım;

 

ece uner in squid game li netflix gondermesi olay oldu