Ece Üner Koronavirüs Olduğunu Esprili Bir Dille Açıkladı!

Ece Üner'in sağlık durumu nasıl? Sosyal medyada son dönemde yaptığı esprili paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu ve spiker Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada koronavirüs olduğunu esprili bir dille açıkladı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Ece Üner'in sağlık durumu nasıl? Sosyal medyada son dönemde yaptığı esprili paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu ve spiker Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada koronavirüs olduğunu esprili bir dille açıkladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü sunucu ve spiker Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada koronavirüs olduğunu esprili bir dille açıkladı. Peki neler söyledi? Cevaplar haberimizde.. 

 

O bedduayı kendime etmeyecektim! 

 

Sosyal medyada son dönemde yaptığı esprili paylaşımlarla adından sık sık söz ettiren ünlü sunucu ve spiker Ece Üner, Twitter sayfasından yaptığı açıklamada koronavirüs olduğunu esprili bir dille açıkladı. Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Bu Ece Üner çok cahil bir kadın keşke ölse. Vallahi dert tasa kalmaz memlekette! O son bedduayı etmeyecektim kendime. Covid testim pozitif çıktı. Sağlığınızın kıymetini bilin. Gerisi bomboş" ifadelerini kullanan Üner sosyal medyada gündem oldu.

 

İşte o paylaşım;

 

 

ece uner koronavirus oldu