Ecem Atalay Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Ecem Atalay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ecem Atalay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Ecem Atalay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

Ecem Atalay kimdir? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Ecem Atalay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Son dönemde yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Ecem Atalay ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette sıklıkla merak ediliyor. Peki Ecem Atalay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Cevaplar haberimizde..

 

ecem atalay kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Ecem Atalay kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? 

 

Ecem Atalay kimdir? Ecem Atalay Yasemin Özbudun ajansa kayırlı bir dizi oyuncusudur. Dijital Esaret filmi ile ilk olarak adını duyduğumuz güzel oyuncunun daha önce oynadığı bir dizi bulunmamaktadır. Ecem Atalay 1999 yılında İstanbulda dünyaya gelmiştir. Oyunculuk üzerine Saim Güveloğlu ile Temel Oyunculuk eğitimlerini alan güzel oyuncu Bilgi Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya İletişim Bölümünde eğitimine devam etmektedir. 1.65 boyunda 56 kg ağırlığında olan Ecem Atalay balık burcudur. Ecem Atalay anne ve babası İstanbul’a nereden geldi bilemiyoruz ancak oyuncumuz 1999 yılında İstanbul ilimizde doğdu. Eğitimlerini de aynı kentte alan güzel oyuncunun ilk dizi deneyimi Gençliğim Eyvah dizisi olacaktır. Gençliğim Eyvah Dizisinde Leyla karakterini oynayacak.

 



Etiketler: