Eda Ece Anıtkabir Ve Gençliğe Hitabe Paylaşımına Gelen Eleştirilere Yanıt Verdi!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece geçtiğimiz gün yaptığı Anıtkabir ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi paylaşımlarına gelen eleştirilere yanıt verdi. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece geçtiğimiz gün yaptığı Anıtkabir ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi paylaşımlarına gelen eleştirilere yanıt verdi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece geçtiğimiz gün yaptığı Anıtkabir ve Atatürk'ün Gençliğe Hitabesi paylaşımlarına gelen eleştirilere yanıt verdi.

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda kendisine gelen eleştiriler için "Ben politikadan hiç hoşlanmam hiç de ilgimi çekmezdi. Sporda sevmem mesela bir tek tenisi sevdim. Ben sadece sanat severim. Resimlere, ressamlara, heykeltraşlara bayılırım. Tiyatro oyunlarına, dizilere, filmleri, müzikalleri izlediğimde mutlu olurum.Ama ben iyi okullarda okudum. O yüzden bana ne derseniz diyebilirsiniz. Ben her şeyini kendi kazanmış itü mezunu mühendis bir babanın ve modern atatürkü seven benim videomu ağlayarak izleyen, kuranı kerimi arapça okumayı bilen duaları hep tutan, inci küpeye bayılan bir annenin kızıyım.

 

Şişli Terakki lisesi mezunuyum, bilgi üniversitesinde psikoloji okudum. Sanat tarihi dersleri aldım mimar sinan hocalarından istanbul modern müzesinin kurslarında, sanat galerisinde çalıştım sonra ise girdiğim bir auditionla oyunculuğa seçildim. Okul tiyatro hocamın tanıştırdığı hayatım boyunca sınavlara çalıştım, hala rüyamda sınava geç kalırım mesela bir kabus olarak, annem babam hep ders aldırdı, matematik hocası gider fizik hocası odaya girerdi. Gitmediğim dersane, kurs kalmadı. Tarih, coğrafya, din kültürü ve ahlak bilgisi hepsinin dersini aldım. Şuanda 32 yaşındayım. yetişkinim, çalışıyorum, kazanıyorum kazandığımın yüzde 40ını vergi olarak gururla veriyorum üstüne çevrem şahittirki kazandığımın çoğunu yardıma ihtiyacı olan herkese dağıtıyorum. Bu ülkeye yarar sağlamaya çalışıyorum çünkü ülkeme borçlu hissediyorum.

 

Hayvan hakları, çocuk hakları, kadın hakları benim için çok önemli. Bunlar için uğraşan insanlara beni çağırdıkları heryerde destek vermeye çalışıyorum. Bir kadına, bir çocuğa şiddet istismar bu konulara yüreğim dayanmıyor. Başka bir derdim yok. Hastane,yurt ziyaretlerimizde bana sarılıp ağlayan, annemin en sevdiği dizi yasak elmaydı annem öldü abla diye boynuma atlayan 9 yaşındaki çocuğu görüp, 2 çocuğunu eşini toprağa vermiş kadınla konuşup etkilenmemem, ağlamamam mümkün değildi. Ben taş değilim, insanım. O yüzden bana ne derseniz diyebilirsiniz. Ben her şeyini kendi kazanmış itü mezunu mühendis bir babanın ve modern atatürkü seven benim videomu ağlayarak izleyen, kuranı kerimi arapça okumayı bilen duaları hep tutan, inci küpeye bayılan bir annenin kızıyım. O nedenle bana ne derseniz diyebilirsiniz, benim vicdanım rahat. Zerra kötülük taşımıyorum içimde, güç yada para da umrumda değil. Ben sadece insanlar, hayvanlar ve çocuklar ilgilendiriyor. Allah benim içimi ve yaptıklarımı zaten görüyor. Sevgiler

 

Babamın bir lafıyla bitireyim: "Aptal olmadığın için özür dileme." Ayrıca ilk tanınır hale geldiğim zaman bana her gün gazete oku, gündemi takip et, sen artık tanınıyorsun röportajlar yapıyorsun ülkenden haberin olsun diye tembihlemiş bir insandır, kitap kurdu, bilgisiz sonsuzdur. " ifadelerini kullanan Ece sosyal medyada gündem oldu. 

 

İşte o paylaşım;

 

eda ece den kendisine gelen anitkabir ve ataturk un genclige hitabesi elestirilerine yanit verdi

 

eda ece den kendisine gelen anitkabir ve ataturk un genclige hitabesi elestirilerine yanit verdi

 

eda ece den kendisine gelen anitkabir ve ataturk un genclige hitabesi elestirilerine yanit verdi



Etiketler: