Eda Ece Danilo Zanna Ä°ddialarına AteÅŸ Püskürdü!

FOX TV'de yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma'nın yıldız oyuncusu Eda Ece bugün bazı yayın organlarında hakkında yapılan Danilo Zanna haberleriyle ilgili sosyal medya sayfasından açıklama yaparken yapılan haberlere isyan etti. 

 

FOX TV'de yayınlanan fenomen dizi Yasak Elma'nın yıldız oyuncusu Eda Ece bugün bazı yayın organlarında hakkında yapılan Danilo Zanna haberleriyle ilgili sosyal medya sayfasından açıklama yaparken yapılan haberlere isyan etti. Son dönemde hakkında çıkan haberlerle adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Eda Ece, Twitter sayfasından Masterchef'in sevilen jüri üyelerinden Danilo Zanna ile ilgili hakkında ortaya atılan ÅŸoke eden iddialarla ilgili açıklama yaptı. 

 

Twitter sayfasından yaptığı açıklamada "Benim hakkımda yalan haber yapan heryere her zaman dava açacağım. Sosyal medya iyiki var, bu çaÄŸda insanları kandırmak daha zor. Dünya deÄŸiÅŸiyor geliÅŸiyor, yalan haber iÅŸi umarım sona erer. Ä°ÅŸinin iyisi, saygın kiÅŸi ve kuruluÅŸlara böyle haberlere yer vermedikler için teÅŸekkür ediyorum

 

Ä°nsanı mesleÄŸinden soÄŸutuyorlar. Oyuncusun diye tanınıyorsun ünlüsün, bu yüzden her türlü yalan haber başına gelebilir!sette sahne oynarken bir anda haberin çıkar sonra sen açıklama yapmak, avukata iletmek zorunda kalıyorsun iÅŸinin gücünün arasında.Ayıp bu ya düpedüz, habercilik deÄŸil. 2016 yılında beraber aynı filmde rol aldığım iÅŸ arkadaşım gayet iyi bir insan olan Danilo'yu film seti bittiÄŸinden beri hiç görmedim. Ortada gezen "sık sık görüÅŸüyorlar" haberlerini ÅŸikayet ettim. Bir de tweet atayım. Åžu yalan haberi iÅŸini nolur yapmayın ya. Ne kadar gereksiz" ifadelerini kullanan ünlü oyuncu sosyal medyada dikkat çekti. 

 

Ä°ÅŸte o açıklama,

 

eda ece danilo zanna iddialarina ates puskurdu