Eda Ece'den Biran Damla Yılmaz'a Şok Sözler! Hakkımı Helal Etmiyorum!

Eda Ece Yasak Elma'dan rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz ile ilgili şok sözler söyledi. Peki Eda Ece Yasak Elma'dan rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

Eda Ece Yasak Elma'dan rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz ile ilgili neler söyledi? Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz ile ilgili şok sözler söyledi. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz ile ilgili şok sözler söyledi. Peki Eda Ece Yasak Elma'dan rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz ile ilgili neler söyledi? Cevaplar haberimizde..

 

eda ece den biran damla yilmaz a sok sozler 1

 

Hakkımı helal etmiyorum! 

 

Fox TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma adlı dizide canlandırdığı Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan ve son dönemde Maske Kimsin Sen yarışması ile de ekranlara gelen Eda Ece sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi. Eda Ece, Yasak Elma adlı dizide rol arkadaşı olan Biran Damla Yılmaz'a söylediği sözler ile gündem oldu. Eda Ece'nin bu sözlerine Biran Damla Yılmaz'dan yanıt gecikmedi. İşte detaylar…

 

eda ece den biran damla yilmaz a sok sozler 2

 

Yıllardır Yasak Elma adlı dizide rol alan ve canlandırdığı Yıldız karakteri ile büyük beğeni toplayan Eda Ece, Fox TV ekranlarında yayın hayatına başlayan yeni yarışma programı Maske Kimsin Sen'le anlaşarak büyük bir sürprize imza atmıştı.

 

eda ece den biran damla yilmaz a sok sozler 3

 

Maske Kimsin Sen adlı yarışma programı kısa süre içerisinde seyirciye kendisini sevdirdi ve özellikle sosyal medyanın en çok konuştuğu yapımlardan biri olmayı başardı. Şu sıralar Yasak Elma ve Maske Kimsin Sen arasında mekik dokuyan Eda Ece sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımla herkesi şaşkına çevirdi.

 

eda ece den biran damla yilmaz a sok sozler 4

 

Bilindiği üzere geride bıraktığımı sezon bir çok önemli oyuncusu ile yollarını ayıran Yasak Elma dizisi yeni sezonda kadrosunu Biran Damla Yılmaz'la güçlendirmişti. Yasak Elma kadrosuna yeni girmesine rağmen kısa süre içerisinde diziye adapte olan Biran Damla Yılmaz bir anda dizinin en kilit karakterlerinden biri olmayı başardı.

 

eda ece den biran damla yilmaz a sok sozler 5

 

Son dönemde Maske Kimsin Sen adlı yarışma programındaki Ayna olduğu iddia edilen Biran Damla Yılmaz'la ilgili rol arkadaşı Eda Ece'den flaş bir paylaşım geldi. Son dönemde güzel oyuncu Biran Damla Yılmaz'ın, Maske Kimsin Sen adlı yarışmadaki Ayna olduğu iddia ediliyor.

 

eda ece den biran damla yilmaz a sok sozler 6

 

Bu durum yarışmadaki dedektiflerden biri olan Eda Ece tarafından da daha önce dile getirilmişti. Bu konu hakkında iddiaların artması üzerine Eda Ece'den flaş bir paylaşım geldi. İnstagram hesabı üzerinden Biran Damla Yılmaz'a seslenen Eda Ece, ''Ayna sensen hakkımı helal etmiyorum'' yazdı. Biran Damla Yılmaz ise ''Ayna ayna söyle bana. Kim daha güzel, Yıldız mı Kumru mu?'' diyerek esprili bu paylaşıma yine esprili bir yanıt verdi.

 

eda ece den biran damla yilmaz a sok sozler 7