Eda Ece Hayatta En Güzel Şey Özgürlük Dedi! Nasıl Mı? İşte Cevabı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayatta en güzel şey özgülük derken, geçmişten anılarını anlattı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayatta en güzel şey özgülük derken, geçmişten anılarını anlattı. Son dönemde yaptığı Instagram paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü oyuncu Eda Ece, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda hayatta en güzel şey özgülük derken, geçmişten anılarını anlattı. 

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda "Uykular haram yazma Eda (bu fotoğraf çekildiğinde Londra’daydım, tek başımaydım, İspanya’dan boynumdaki dünya simgeli kolyeyi getirtmiştim çok seviyodum şimdi pek takmıyorum, 2 yıldır dizide oynamıyordum, saçlarım ah o güzel saçlarım, daha özgürdüm. Hayat daha iyiye gidiyor musun???? Arada bir emin olamıyorum. Hangi hayat daha iyi! Seçim mi kader mi, sana onu seçtiren şey de kaderin bir oyunu mu? Her konuda, saçından başından kalbinden zihninden işinden gücünden hepsi dahil, bu hayatta en güzel şey özgür olmak. Buna eminim." ifadelerini kullanan ünlü oyuncu bu paylaşımıyla sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım,