Eda Ece İmaj Değiştirdi! İşte Son Hali! Sosyal Medyada Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yenilediği imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yenilediği imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, sosyal medyada beğeni topladı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece, Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda yenilediği imajını takipçilerinin beğenisine sunarken, sosyal medyada beğeni topladı. 

 

Yeni sezonda da yer alacak olan Yasak Elma dizisiyle ekran macerasını sürdürecek olan Eda Ece, tatile çıktı. Yorgunluğunu atan Ece, sosyal medyayı da aktif olarak kullanıyor. Basketbolcu sevgilisi Buğrahan Tuncer ile olan ilişkisiyle sık sık gündeme gelen Eda Ece, 6,4 milyon takipçili olan Instagram hesabından paylaştığı son fotoğraf ile gündeme geldi. Güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan ünlü oyuncu Ece, imaj değişikliğine gitti. Sarı saçlarından vazgeçen Ece, paylaşımında "İmaj değişikliğine gittim çok sıkılmıştım. Kendi rengine döndürdük, sarı ışıltısını ekledik ama o olmadan olmaz" ifadelerine yer verdi. 

 

İşte yeni imajı;

 

eda ece nin yeni imaji begeni topladi



Etiketler: