Eda Ece Uzun Saç Mı Kısa Saç Mı Diye Sordu! Takipçilerinden Yorum Yağdı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece Instagram sayfasından tatil öncesi imajında yapacağı değişiklik için uzun saç mı yoksa kısa saç mı diye takipçilerinden öneri rica ederken çok sayıda yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü oyuncu Eda Ece Instagram sayfasından tatil öncesi imajında yapacağı değişiklik için uzun saç mı yoksa kısa saç mı diye takipçilerinden öneri rica ederken çok sayıda yorum aldı. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü oyuncu Eda Ece Instagram sayfasından tatil öncesi imajında yapacağı değişiklik için uzun saç mı yoksa kısa saç mı diye takipçilerinden öneri rica ederken çok sayıda yorum aldı.  

 

Instagram sayfasından yaptığı paylaşımda uzun saç mı kısa saç mı diye sorarken takipçilerinden "Uzun candır", "Sana ikisi de yakışıyor ama uzunda kal", "Omuz hizasi iyidir", "Ikisi de yakışır sana. Küt saç daha enerjik", "Uzun her haliyle güzel", "Uzun" gibi yorumlarda bulunurlarken, uzun saçın kendisinde daha çok yakışacağını savundular. 

 

İşte o paylaşım;

 

eda ece uzun sac mi kisa sac mi diye sordu



Etiketler: