Eda Erdem'in Fenerbahçe Başakşehir Maçı Sonrası Galibiyet Paylaşımı Beğeni Topladı!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Eda Erdem, Fenerbahçe Başakşehir maçı sonrası Diego Rossi'nin 84. dakikada attığı gol ile galip gelen Fenerbahçe ile ilgili kullandığı ifadeler ve sevinci gündem oldu. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Eda Erdem, Fenerbahçe Başakşehir maçı sonrası Diego Rossi'nin 84. dakikada attığı gol ile galip gelen Fenerbahçe ile ilgili kullandığı ifadeler ve sevinci gündem oldu. Son dönemde yaptığı açıklamalarla geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi sürdüren ünlü voleybolcu Eda Erdem, Fenerbahçe Başakşehir maçı sonrası Diego Rossi'nin 84. dakikada attığı gol ile galip gelen Fenerbahçe ile ilgili kullandığı ifadeler ve sevinci gündem oldu. 

 

Twitter sayfasından yaptığı paylaşımda Fenerbahçe'nin 1-0'lık galibiyeti için "Muazzam efor, müthiş galibiyet. Stadda olmayı ve bu atmosferi çok özlemişim. Tebrikler lider Fenerbahçe!" ifadelerini kullanan ünlü voleybolcu sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 

 

İşte o paylaşım;

 

eda erdem in fenerbahce basaksehir maci sonrası galibiyet paylasimi begeni topladi