Eda Sakız'ın Bikinili Paylaşımı Sosyal Medyada Gündem Oldu! İrem Derici'den Olay Yorum!

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Eda Sakız Instagram sayfasından yaptığı bikinili paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Eda Sakız Instagram sayfasından yaptığı bikinili paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla geniş kitlelerin beğenisini kazanan ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Eda Sakız Instagram sayfasından yaptığı bikinili paylaşımıyla beğeni toplarken takipçilerinden çok sayıda övgü dolu yorum aldı. 

 

eda sakiz in bikinili paylasimi sosyal medyada gundem oldu instagram i kapatiyorum zirvede birakiyorum

 

Instagram'ı kapatıyorum bundan güzelini göremem herkes hakkını helal etsin!

 

Instagram sayfasından yaptığı bikinili paylaşımında güzelliğiyle büyüleyen ünlü şarkıcı ve sosyal medya fenomeni Eda Sakız için İrem Derici "Instagram’ı kapatıyorum, zirvede bırakıyorum, bundan güzelini göremem. Herkes hakkını helal etsin." yorumunda bulunurken takipçileri paylaşım için "Bodruma da gittik beraber", "O kadar çok geziyoruz ki post attığını yeni gördüm çok güzelsin aşkımmmmm", "Bodrum’un akşamları bir başkadır çılgınca geceler bize yeşitır" gibi yorumlarda bulundular. Kısa sürede binlerce beğeni alan paylaşım sosyal medyada yoğun ilgi gördü. 



Etiketler: