Eda Sakız Kimdir? Eda Sakızoğlu Kimdir? Nerelidir? Sevgilisi Var Mı?

Eda Sakız kimdir? Eda Sakızoğlu kimdir? TikTok'ta yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Eda Sakızoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Peki Eda Sakız kimdir? Eda Sakızoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç Yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

Eda Sakız kimdir? Eda Sakızoğlu kimdir? TikTok'ta yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin dikkatini çekmeyi başaran sosyal medya fenomeni Eda Sakızoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir. Son dönemde yayınladığı içeriklerle geniş kitlelerin beğenisini kazanan sosyal medya fenomeni Eda Sakızoğlu ile ilgili bilgiler sosyal medyada ve internette kullanıcılar tarafından sıklıkla merak edilmektedir.  Peki Eda Sakız kimdir? Eda Sakızoğlu kimdir? Nerelidir? Sevgilisi var mı? Burcu nedir? Kaç Yaşındadır? Cevaplar haberimizde..

 

eda sakiz kimdir eda sakizoglu kimdir nerelidir sevgilisi var mi

 

Eda Sakız kimdir? Eda Sakızoğlu kimdir? Sevgilisi var mı? Nerelidir?

 

Eda Sakız kimdir? Eda Sakızoğlu kimdir? Eda Sakız'ın tam adı Eda Sakızoğlu. Kütahya'da doğdu, Mersin'de büyüdü. Kendisini Mersinli olarak tanımlıyor. 1.63 cm boyunda 60 kg ağırlığındadır. Eda Sakızoğlu’nun burcu aslandır.1999 Senesinde Mersin ilimizde doğan Eda Sakız’ın boyu 1.68 cm, kilosu ise 60’tır. Başarılı isim günümüzde yaşantısını İstanbul’da sürdürmektedir. Hayallerine giden yolun İstanbul’dan geçtiğini düşündüğünü bu sebeple de İstanbul’a taşınmaya karar verdiğini belirtmiştir. 5 sene kadar bir otelde barmen olarak çalışmıştır. Daha sonra sosyal medya üzerine yoğunlaşmış, maddi olarakta kendisine getirileri olması ve hayallerini gerçekleştirmek adına mesleğini bırakmıştır. Hayranları için Antalya da 3 kez buluşma gerçekleştirmiş ve hayranları tarafından bir çok hediyeler kendisine verilmiştir. Sosyal medya fenomeni Eda Sakız’ın Tiktok’ta 1.7 milyondan fazla takipçisi ve 105 milyondan fazla beğenisi bulunuyor. Aynı zamanda YouTube’da 250 binden fazla abonesi bulunmaktadır. Öte yandan Instagram’da ise 320 binden fazla takipçisi bulunuyor.